Aankomst! - Reisverslag uit Sydney, Australië van Melissa Grebmeel - WaarBenJij.nu Aankomst! - Reisverslag uit Sydney, Australië van Melissa Grebmeel - WaarBenJij.nu

Aankomst!

Door: Melissa

Blijf op de hoogte en volg Melissa

19 November 2012 | Australië, Sydney

Ik ben veilig aangekomen in Londen,Singapore en ten slootte Sydney. Ik heb het voordeel dat ik overal kan slapen haha dus dat heb ik dan ook gedaan in het vliegtuig. Alles is goed gegaan en heb me verbaast over hoe over dreven spannend ik het vond en hoe andere me daar door raar aan keken haha. Zo zat ik ook helemaal verbaast tegen het raam geplakt toen de zon op kwam toen we aankwamen in Sydney. Ja erg leuk :p nog nooit gevlogen en het is me gelukt!!

Eerste dag in sydney was hectisch, ik kwam aan op Sydney en ik naar het afgesproken punt waar iemand me op zou halen. Sta ik geheel niet op die lijst? Nou ik mee in het busje want die man zei dat het wel goed kwam :p nou jij kijk je ogen uit die eerste momenten in Australië. Vooral omdat ze paarse bomen hebben! Die zijn zo leuk haha ^^ verder de haven gezien van Sydney , daling harbour? Daarna een super de Pupper mooi park, Royal botanic gardens, en toen naar the oprah house en the Sydney harbour bridge. Wo wo wo. Foto's komen nog!

• 19 November 2012 - 08:18

John Leemberg:

Gaaf ik ben super trots op je !!

• 19 November 2012 - 08:54

Trudy:

Hoi meis,
    Leuk hoor, trots op je!
    Dikke kus van je kleine nichtje

XXX Trudy

• 19 November 2012 - 09:49

Judith:

Klinkt nu al superleuk melis!
    Nog heel veel plezier en geniet ervan!

x

• 19 November 2012 - 18:20

Mirjam Boer:

Wow...wat een avontuur !!!! Geniet van al je belevenisseen en nieuwe vrienden die je vast gaat maken. Dikke X Mirjam

• 19 November 2012 - 18:55

Anne :

Klinkt super Meliss! En wow, paarse bomen? Daar wil ik wel een foto van zien! :D

• 19 November 2012 - 19:05

Iza:

Ik ben trots op je! Veel plezier zusje

• 20 November 2012 - 19:39

Wilma Vd Linden:

waaaat paarse bomen ,gaat er maar mooie tekeningen van maken. ben wel erg benieuwd naar je foto's veel plezier en genieten. kusss wilma

• 21 November 2012 - 08:51

Carla Leemberg:

hoi lieve dochter, volgende keer gaan we samen haha

• 25 November 2012 - 16:05

Betty Verwater:

hoi Melissa leuk te lezen dat je het zo goed naar je zin hebt zo zie je maar weer een nieuw avontuur is zo gevonden dus geniet er maar met volle teugen van. Ons avontuur op Aruba loopt ook voorspoedig en wij zijn ook alweer helemaal ingeslingerd en we hebben iniddels al een hoop nieuwe kennissen en ouwe kennissen ontmoet dus hier zijn we ook weer druk. Maak ook eens een paar foto's van je nieuwe kennissen is voor ons ook leuk om te zien wie je ontmoet. We gaan je op de voet volgen heel veel plezier etc etc. Dag meis dikke knuffel uit Aruba.
Melissa

Welkom op mijn reisblog! Zoals te zien in mijn reisverslagen heb ik al verscheidene langere reizen erop zitten. Mijn eerste reis (2012-2013) door Australië en Nieuw-zeeland heb ik geschreven als 18 jarige, vol passie en avontuur. Als ik mijn verhalen teruglees zie ik enorm veel indrukken, en ook heel veel taalfouten! Sorry daarvoor indien je deze terug wilt lezen. Ik heb besloten de verslagen niet aan te passen en ze te behouden in de originele staat van een 18-jarige die de wereld aan het ontdekken is. Ik schrijf voornamelijk over alle indrukken die landen en culturen op mij maken. Daarbij wil ik toevoegen dat dit vanuit mijn eigen perspectief gezien wordt en dat ik met mijn gedachtegang en uitspraken niemand wil willen beledigen of veroordelen. Als er vragen zijn of belangstelling, voel je vrij om contact op te nemen! Veel liefs en avonturen gewenst, Melissa

Actief sinds 17 April 2016